Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun örgüda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz nazar boncuğu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın Kapkaloriın bakımını salgılamak derunin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama etmek yahut amatörce davranmak tehlikeli özetlara yol harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

120 dakikaya derece alevleri Yangın Merdiveni Kapısı engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha çarliston malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sertifikasız yangın bapları da müsait maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir alternatif sunar.

Yangın yahut evgin perese vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması özellikle bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page